Tuinonderhoud

David den Hertog Hoveniers heeft veel ervaring in tuinonderhoud. U kunt kiezen voor een eenmalige opknapbeurt van uw tuin of voor periodiek (regelmatig) tuinonderhoud. In het laatste geval maken we in overleg met u een planning. Denk bv. aan snoeien, maaien, blad ruimen en onkruidbestrijding. Denkt u meer aan tuinrenovatie, dan steken wij uw oude tuin graag in een nieuw groen jasje. Voor gemeentes of in grote gebieden kunnen wij ook mollen bestrijden.

Tuinaanleg

Of het nu gaat om een particuliere tuin, bedrijfstuin of tuinaanleg bij een vastgoedcomplex: David den Hertog Hoveniers levert maatwerk en regelt alles voor u. Wij hebben een vast team van drie hoveniers en voor speciale wensen huren we vakmensen in.


Een greep uit onze diensten voor tuinaanleg

  • Beplantingsplan, grondwerk, graafwerk, vijver, beplanting, bestrating (oprit, parkeerplaats).
  • Schutting, vlonder, beschoeiing, tuinhuis, veranda, sierbestrating (bv. terras), tuinverlichting.

Exotenbestrijding

Steeds vaker zien we hoe zogenaamde exoten in de natuur de oorspronkelijke begroeiing verdringen. In het bos kan het gaan om Amerikaanse vogelkers en in de duinen om abeel, maar er zijn nog veel meer exoten actief. In opdracht van bv. gemeentes of instanties voor natuurbeheer verwijdert David den Hertog Hoveniers deze exoten vakkundig, zodat de oorspronkelijke begroeiing meer kansen krijgt.

Boomverzorging

Veel bomen gedijen bij snoeien. David den Hertog Hoveniers beschikt over de vakkennis en het juiste klimtuig om grote bomen veilig te kunnen snoeien of kappen, ook op moeilijke plekken (bv. boven water). We helpen u graag met de kapvergunning. Zo nodig werken we voor de boomverzorging samen met een European Tree Worker. Het snoei- of hakhout nemen we mee of verwerken we tot haardblokken. Tot slot planten we ook grote bomen, tot 6 à 7 m hoog.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.